Tilbakemeldinger

Her er noen av tilbakemeldingen jeg har fått på magemassasje. Du kan lese flere tilbakemeldinger på min Facebookside:


"Timene hos Lars Jørgen må bare oppleves. En merker fort at han har utrolig mye kunnskap og er trygg og seriøs, noe som gjør det veldig enkelt å slapp av på benken. Det er så fantastisk at han fokuserer på magen, som er et område jeg har opplevd at de fleste hopper over. Paradokset er jo at det for mange kanskje er der spenningene sitter/starter. Denne massasjetypen gjør kroppen min veldig glad og fornøyd, og i tillegg føler jeg meg litt klokere for hver gang. Jeg kan varmt anbefale magemassasje"

-Marianne N-


«Jeg og søsteren min var hos Lars fordi vi sliter med tarm og kramper i magen. Vi så endring kort etter magemassasjen, der magen var lett og krampene forsvant.

 

Jeg anbefaler på det sterkeste både massasjen og klinikken til Lars!

 

Jeg vil også takke Lars får å ha tatt oss godt imot, med en koselig avslappende stemning og ikke minst forståelse og vennlighet.

 

-Magdalena Lund-

 

 

 

"Lars har en unik tilstedeværelse og en kunnskap som gjør at han alltid treffer de riktige punktene. Han er en god guide inn i kropp og sinn."

 

-Kvinne 44 år-

 

 

"Som de fleste andre, var også jeg skeptisk til magemassasje, og en mann i tillegg!

 

Følte meg ganske sårbar og litt engstelig. Men det tok ikke lang tid før all bekymringen forsvant. For i tillegg til å være 100% profesjonell, er Lars noe av det mest ydmyke, varme og behagelige menneske du kan tenke deg! Han er 100% tilstede i alt han gjør.

 

Jeg har gått hos Lars sikkert i 10 år. De siste 5 årene har jeg også hatt mulighet til å kjøpe 10 behandlinger av gangen, på 90 min. Da får jeg 60 min magemassasje og 30 rygg eks. Føler deg som nytt menneske. Hans spesialitet er magemassasje, men gir deg også andre flotte massasjer, som eks rygg, og ansiktsmassasjen hans er helt fantastisk:)

 

Jeg kan ikke anbefale Lars, og hans magemassasje sterkt nok. Det er uten tvil, noe av det beste du kan gi deg selv. Hos Lars blir du godt tatt vare på.

 

Ser frem til neste behandling."

 

-Inger Ann B-

 

 

 

"Jeg hadde lyst til å teste ut magemassasje, da magen er et område jeg vet det setter seg mye stress, men som klassiske massører stort sett ikke tar tak i. Lars er ikke bare flink teknisk, men har en svært god evne til å se sammenhengen mellom spenninger i kroppen og undertrykte emosjoner. Etter hver time så har jeg oppnådd en ny ro i kroppen, og fått en opplevelse av at visse kroppslige smerter og negative følelser ikke vil komme tilbake igjen.

 

Helt klart en av de beste massørene jeg har vært hos."

 

- Anja, 33 år -

 

 

 

"Behandlingen har redusert magesmerter, spenning og blokkeringer. Resultatet er økt energi og velvære. I tillegg har jeg fått økt innsikt og kunnskap i «magehelse». Lars er ytterst behagelig og er flink til å forklare det han gjør."

 

-Henrik-

 

 

 

"Var i går og fikk en herlig, fantastisk massasje av magen hos Lars J Thveten. Anbefaler han på det varmeste. Han vet virkelig hva han driver med. Jeg følte meg trygg og ivaretatt hele tiden. Tusen, tusen takk. Jeg kommer tilbake veldig snart."

 

-Gry-

 

 

 

"Jeg har fått en bedre "magehelse" hvis det er noe som heter det. Tenker på hvordan magen min var de første gangene jeg var til magemassasje, og hvordan den er i dag, så er det stor forskjell! Det er løst opp i mye spenninger som jeg har gått med i lang tid, og dette er noe som tar litt tid, men det er så absolutt verdt det. Jeg synes at ting ikke går så lett til magen på meg som det gjorde før. Hvis jeg gruet meg til noe ble jeg som regel sittende på do, det gjør jeg ikke lenger. Noe av det som er veldig merkbart er jo den energien jeg får etter en massasje og at jeg blir lettere til sinns. Har nok også generelt mindre luft i magen."

 

-Mari-

 

 

 

"Født på ny med verdens beste bursdagsgave, så slapp alle spenningene og nå kan energien flyte igjen, takk Lars!"

 

-Monica-

 

 

 

"Behandlingene jeg har fått hos Lars Jørgen har gitt meg så mye, jeg er virkelig takknemlig for at jeg møtte en terapaut med så mye innsikt og sensitivitet.  Det er fantastisk å få dette rommet til å kjenne på seg selv med veiledning fra en som lytter med hele seg og kjenner akkurat hva som trengs. Både metoden og behandleren er så direkte og upretensiøs, her er det virkelig rom for dypt intuitivt arbeid. Behandlingene har hjulpet meg masse ift tankemønstre og virkelighetsoppfatning, undertrykte følelser og livskraft, kreativitet, indre visdom og prosessarbeid.  Det var utrolig å se hva som skjedde med meg etter hver behandling og hvilken prosess jeg hadde frem til neste.  Og så fint å bli møtt av et hjertelig vesen som ga meg masse støtte og trygghet til å eksponere vanskelige temaer og dyptliggende trossystemer som jeg har holdt fast på lenge. Og ikke minst at vi kunne le av det hele.  Takk!!!"

 

-Sadhna-

 

 

 

"Behandlingen fra Lars var særdeles god fysisk og emosjonelt for meg. Han skaper et trygt rom, og har en tilstedeværelse og berøring, som muliggjør dyp avspenning og heling. Takk!"

 

-Torgeir-

 

 

 

"Thank you so much Lars for the new and interesting experience of stomach massage - I absolutely loved it ! Now I know how a relaxed belly feels and how important that is for my general well being :) I am looking forward to our future massage sessions ♥"

 

-Akvile-

 

 

 

"Jeg har prøvd mange forskjellige massasjer, og Chi Nei Tsang (magemassasje) er den eneste massasjen som har hatt så mange konkrete positive effekter. Jeg er forbløffet over at det ikke er mer utbredt, for denne behandlingsformen er så dyp og givende at jeg kan nesten ikke få anbefalt nok. Mange synes kanskje det er skummelt å bli massert i magen, men jeg kan love deg at når du først oppdager det, vil du lure på hvorfor du ikke begynte for mange år siden!

 

Effekter jeg personlig har opplevd:

 

Renere hud

Mye kortere og lettere menstruasjon!

Mye bedre fordøyelse og slutt på magesmerter

Utrolig dyp avspenning

Bedre søvn

En helt ny forståelse av min egen kropp og helse som har forandret livet mitt totalt

 Jeg hadde ikke latt hvem som helst røre magen min, men Lars er så kompetent, snill, dyktig og ikke minst healende at jeg anbefaler ham og magemassasje uten å nøle."

 

-Iris-

 

 

 

"Fantastisk forløsende og bevisstgjørende Magisk magemassasje. Takk takk takk Lars!"

 

-Inger-

 

 

 

"Jeg sliter daglig med Fibromyalgi og ME, hver dag har jeg store smerter over hele kroppen. Spesielt utbredte smerter i nakke, skuldre og hofter. Innimellom er jeg hos Lars og får nakke og ryggmassasje, det oppleves som avslappende for både sjelen og musklene mine. Jeg var akkurat hos Lars og fikk denne nakke/ryggmassasjen, og har så og si vært smertefri i 3 dager. Jeg har ikke trengt smertestillende medisiner i denne perioden mellom massasjen og i skrivende stund. Første kvelden og dagen var jeg støl, men nå føles det veldig bra. Anbefaler Lars, tusen takk!"

 

-Gry-

 

 

Magen er vårt senter. Det er midt i den fysiske kroppen og senter for de fleste vitale organer. Det å ta tilbake kontrollen over sin mage, og vite hvordan man tar vare på den, ikke kun gjennom hva man spiser men også gjennom hvordan vi forholder oss til tanker og følelser, samt hva vi kan gjøre med pusten, med egenmassasje, med bevegelser for magen, vil ta helsen til nye høyder.