Magemassasje

Chi Nei Tsang

Dersom en ikke finner tid til avspenning og bearbeiding av inntrykk i løpet av dagen, har negative følelser og stress en tendens til å lagres i kroppen som spenninger, smerter og blokkeringer. Over tid vil dette kunne skape alvorlige plager og sykdommer både i kroppen generelt, og organene spesielt.

 

Chi Nei Tsang er en effektiv behandling for å løse opp slike spenninger i, og rundt, kroppens organer. Chi Nei Tsang er en massasje av mageområdet som direkte påvirker de indre organene, og området rundt, som ofte gir en dypere avslapning enn tradisjonell massasje. Behandlingen gir en dyp følelse av ro og kontakt med kroppen, og har blant annet en svært positiv effekt på fordøyelsen. Behandlingen kan forebygge eller vesentlig redusere ulike fordøyelsesplager, astma- og allergiplager, søvnproblemer og korsryggplager. Organmassasje har en rensende og styrkede effekt på alle kroppens organer, magesekken, milten, tynntarmen og tykktarmen, nyrene, urinblæren, lever og galleblære, lungene og hjertet. På kvinner kan massasjen inkludere området rundt eggstokker og livmor, over kjønnsbenet. Massasjen kan også bidra til vektreduksjon eller stabilisering av vekt, og fører vanligvis til en god bedring av den allmenne helsetilstanden.

 

Har du vondt i magen, eller opplever ubehag med fordøyelse eller i bukregionen, gir denne behandlingen svært god effekt med noen enkle grep.

 

En Chi Nei Tsang-behandling inneholder massasje, veiledning, pust, avspenning og meditasjon.

 

I tillegg til ovennevnte gir en behandling positiv påvirkning på;

 

Fordøyelse

Eliminasjon

Stress

Lymfesystemet

Menstruasjonsplager

Emosjonelle traumer

Pust

Immunforsvar

Kroppsholdning


Bakgrunn

 

Grunnleggeren og utvikleren av Chi Nei Tsang er den verdenskjente taoistiske mesteren Mantak Chia. Chi Nei Tsang bygger på samme filosofi som bl.a akupunktur og kopping, med grunnlag i tradisjonell kinesisk medisin. Behandlingen er også en del av et integrert system for helsefremmende teknikker som taoistisk yoga, chikung, tai chi og meditasjon.

 

Hvordan foregår en behandling?

 

Massasjen foregår i en avslappet, fortrolig atmosfære. Den består av press på og massasje av mageområdet og rundt de aktuelle indre organene. Vanligvis vil det bli fokusert på ett eller to organer per behandling, og i løpet av 3-4 behandlinger vil man ha massert de fleste organene. I løpet av et behandlingsforløp kan hele bukhulen bli massert, fra brystbenet til kjønnsbenet, inkludert de ytre magemusklene og de dypere magemusklene, psoas og illiacus.

 

Behandlingen forgår helt eller delvis påkledd, med kun det aktuelle området eksponert. Det er en fordel å ha på seg løssittende klær.

 

Under behandlingen kan du også lære hvordan du enkelt kan massere din egen mage på en trygg og effektiv måte.

 

Mange vil kjenne seg positivt overrasket over effekten kun få antall behandlinger kan gi. Dersom en i tillegg regelmessig benytter de teknikkene en lærer for egenmassasje, vil grunnlaget for en vesentlig bedre helse og økt velvære i hverdagen være lagt! La den gode magefølelsen starte i dag!

 

Priser:


1 time  - 1450 kr

1,5 t - 1800 kr

 

 

Priser gjelder for behandling på mitt kontor i Oslo. Pakker med x´antall behandlinger vil bli reintrodusert i 2024, men for tiden er det kun mulig å kjøpe en og en behandling.

 

Betaling kan skje med kort (via iZettle), Vipps, kontant eller du kan få tilsendt regning på e-post. Ved tilsendt giro følger et ekstra gebyr på 50kr.

Det er ingen refund på kjøpte behandlinger eller pakker.

Indre Smil

Meditasjons-

kurs

Kurset lærer deg en enkel og effektiv måte å få bedre kontakt med magen. I tillegg vil du lære å  påvirke magen og de indre organene ved hjelp av tanker, følelser, pusten, oppmerksomhet, samt naturen og sesongene.


Det er en effektiv metode for å transformere stress

til vitalitet.

En-til-en

Veiledning

I en veiledningstime får du spesialtilpassede øvelser rettet mot det du ønsker å jobbe med, hovedsalig rettet mot helsen av dine indre organer og hva du kan gjøre selv for å rense og styrke disse.


Det kan være veiledning i hvordan du selv kan massere og ta vare på sin mage og organer, eller kroppen generelt. Det kan være pusteøvelser for mer energi eller dypere hvile, eller veldig enkle men effektive yogaøvelser og qigong øvelser. Veildeningen tilpasses din hverdag og tiden du har til å bruke på øvelsene. For noen kan det være et program som varer i en time eller lenger, for andre kan det være en eller to enkle øvelser som tar fem minutter.


Veildningstimene kan gjøres over Skype, Facetime eller lignende.

 

Pris 50 min 950 kr

 

Pris 30 min 700 kr

Tilbakemeldinger

 Fra Fornøyde kliente

Her er et lite utdrag av tilbakemeldinger folk har kommet med etter en behandling eller et behandlingforløp. Gå til tilbakemeldinger siden for flere tilbakemeldinger.

Økt Energi

"Behandlingen har redusert magesmerter, spenning og blokkeringer. Resultatet er økt energi og velvære."


Read more

Ny ro i kroppen

"Jeg oppnådd en ny ro i kroppen, og fått en opplevelse av at visse kroppslige smerter og negative følelser ikke vil komme tilbake igjen.


Helt klart en av de beste massørene jeg har vært hos.".


Read more

Bedre søvn

"Effekter jeg personlig har opplevd:


Renere hud.

Mye kortere og lettere menstruasjon!

Mye bedre fordøyelse og slutt på magesmerter.

Utrolig dyp avspenning

Bedre søvn

En helt ny forståelse av min egen kropp og helse som har forandret livet mitt totalt."


Read more