Behandlingsmeny


I tillegg til magemassasje tilbyr jeg en rekke andre typer behandlinger og kurs.

Indre Smil Meditasjonskurs

Et ferdiglaget nettkurs som er et supplement til magemassasje.

Kurset lærer deg hvordan du kan bruke dine tanker, følelser, pusten, oppmerksomheten og naturen til å nære og balansere magen og de indre organene. Kurset passer både for nybegynner og erfarne. 


Pris på kurset er 1490kr. Du får tilgang til kurset i ett år, og få være med på fordypningsforedrag på Zoom helt gratis. Frem til høsten vil det jevnlig komme små og store oppdateringer og bonusmateriale på kurset.

3 timer Revitalisering Delux

 

Dette er en full og grundig massasje skreddersydd dine ønsker og behov. 3 timer gir oss god tid til å gi hele kroppen en avslappende og vitaliserende massasje, eller vi kan fokusere dypere på viss områder om du ønsker.

 

Her benytter jeg meg av alt jeg kan og har lært for å gi deg en best mulig opplevelse. Det kan være magemassasje, klassisk massasje, akupressur, oljemassasje, akupunktur, avspenning, meditasjon og veiledning. Dine ønsker å behov står i sentrum.

 

Må prøves!

 

Pris 4750kr

 

Akupunktur 50 min

 

Akupunktur er en tradisjonsrik behandlingsform som er svært effektivt i behandlingen spesielt muskel- og skjellett plager, som stiv nakke, vondt korsrygg o.l. I tillegg har akupunktur blitt brukt mot diverse mage/tarm plager i lang tid, og det er mye lovende forskning på akupunktur og en hel rekke mageplager.

Pris 700 kr (800kr for 1.gang konsultasjon)

 

Akupunktur 20 min

 

En raskere behandling, gjerne av muskel og skjelettplager, hvor en dypere sykdomshistorie ikke er nødvendig for å stille en diagnose. Det blir satt noen lokaler punkter i problemområdet, kombinert med noen distale punkter for å balansere behandlingen. Passer perfekt for de med travle dager, eller ved nakke- og korsryggsplager, o.l.

Pris 450kr


 

120 min Revitaliserende full kroppsmassasje

 

Ønsker du å prøve en massasje som tar for seg behandling av hele kroppen? Der du opplever at stress, smerter og spenninger slipper taket i løpet av en 2 timers dypt nærende massasje?

 

Da er dette behandlingen for deg!

 

Her er det *dine* ønsker og behov som står i sentrum, og hver behandling kan skreddersys til akkurat deg.

 

Ønsker du en myk og varmende massasje av kroppens muskler?

 

Eller en mer dyptgående massasje på stresspunkter og smerteknuter?

 

Her er det du som bestemmer!

 

Jeg tar utgangspunkt i kroppens senter for vitale funksjoner, magen og buken. Det er vanlig for de fleste å gå inn i en dyp avspent tilstand etterhvert som stress og spenninger i magen slipper taket. Deretter jobbes det både systematisk og intuitivt med hele kroppen; fra hode til tær, og jeg jobber med å skape flyt i energien i tillegg til en indre ro for både kropp og psyke.

Pris 2650kr


 

60 min Mage og Rygg

 

En ideell kombinasjon for å løsne på stress og spenninger på forsiden og baksiden av kroppen. Jeg bruker chi nei tsang teknikker på mage/bukområdet samt klassisk massasje av rygg og nakken for å skape dyp avspenning, fri pust og velvære.

Pris 1350kr

 

 

30 min Rygg og nakkemassasje

 

En dyp og avslappende massasje av nakken og ryggen. Massasjen tar sikte på å fjerne stress og vondter samt skape en god sirkulasjon av både energi, blod og lymfe i hele ryggen, nakken og skuldrene.

Pris 770kr

 

30 min Skin detox av mage og bukområdet

 

Detox er viktig fordi kroppen ikke vil fungere som den skal hvis organer, lymfesystemet og huden ikke er renset. Når organene forsøker å rense seg selv og ikke får gjort dette presser de toksiner ut til muskler og huden og lagrer det der. Kroppen gjør dette for å opprettholde de vitale funksjonene så lenge som mulig. Det kan bli store opphopninger av toksiner og avfall i vevet rundt organen, i musklene og huden. Disse toksiner kan lett fjernes fra huden og dette vil gangne organene spesielt og kroppen generelt.

 

Skin detox er en meget lett berøringsmassasje som bruker bl.a spiralbevegelser på mage og bukområdet for å rense huden og styrke lymfesirkulasjon. Behandlingen er meget mild og virker avslappende.

Pris 770kr

 

30 min ansiktsmassasje

 

Dette er en utrolig behagelig og nærende massasje for ditt ansikt. Hovedhensikten med massasjen er å nærende huden og løsne på spenninger slik at gløden kommer tilbake til huden og ansiktet. Til massasjen benyttes en silkemyk jojoba olje kombinert med en eller to eteriske oljer med foryngende og revitaliserende effekter. Ansiktsmassasje passer perfekt som en avslutning etter magemassasje eller annen massasje, men kan også benyttes alene.

Pris 770 kr

 

 

En-til-en

Veiledning

I en veiledningstime får du spesialtilpassede øvelser rettet mot det du ønsker å jobbe med, hovedsalig rettet mot helsen av dine indre organer og hva du kan gjøre selv for å rense og styrke disse.


Det kan være veiledning i hvordan du selv kan massere og ta vare på din mage og organer, eller kroppen generelt. Det kan være pusteøvelser for mer energi eller dypere hvile, eller veldig enkle men effektive yogaøvelser og qigong øvelser. Veildeningen tilpasses din hverdag og tiden du har til å bruke på øvelsene. For noen kan det være et program som varer i en time eller lenger, for andre kan det være en eller to enkle øvelser som tar fem minutter.


Øvelsene og kunnskapen som formidler bygger gammel visdom fra yoga-tradisjon og taoisme, samt dyp anatomisk kunnskap fra vestlig skolemedisin.

Les mer om min bakgrunn på siden om meg.


Veildningstimene kan gjøres over Zoom, Facetime eller lignende.

Send en melding for å avtale tid.

 

Pris 50 min 950 kr

 

Pris 30 min 700 kr

Tilbakemeldinger

 Fra Fornøyde klienter

Her er et lite utdrag av tilbakemeldinger folk har kommet med etter en behandling eller et behandlingforløp. Gå til tilbakemeldinger siden for flere tilbakemeldinger.

Mer energi

"Behandlingen har redusert magesmerter, spenning og blokkeringer. Resultatet er økt energi og velvære."


Read more

Ny ro i kroppen

"Jeg oppnådd en ny ro i kroppen, og fått en opplevelse av at visse kroppslige smerter og negative følelser ikke vil komme tilbake igjen.


Helt klart en av de beste massørene jeg har vært hos."


Read more

Bedre søvn

Effekter jeg personlig har opplevd:

 

Renere hud.

Mye kortere og lettere menstruasjon!

Mye bedre fordøyelse og slutt på magesmerter.

Utrolig dyp avspenning

Bedre søvn

En helt ny forståelse av min egen kropp og helse som har forandret livet mitt totalt


Read more