Kontakt

Magemassasje.no

Lars Jørgen Thveten 

For tiden er jeg student ved Høyskole Kristiania, hvor jeg tar en bachelorgrad innen akupunktur. Jeg er ferdig med denne graden vår/sommer 2018, og frem til da har jeg noe begrenset med tider i min praksis, men jeg praktiserer magemassasje/Chi Nei Tsang parallelt med skolen.

Mitt første møte med holistisk medisin skjedde da jeg var i starten av 20-årene. Etter å ha studert de forskjellige verdensreligionene, med hovedfokus på taoisme og buddhisme, ønsket jeg praktisk erfaring med kunnskapen jeg nå hadde fått innsikt i. Dette førte meg til Yogaskolen i Oslo, og et år med fordypning i yoga og meditasjon. Møtet med yoga introduserte meg for en helt ny måte for å bruke kroppen til komme mer i balanse med meg selv og omverdenen. Paralellt med yogastudier gikk jeg også på årsenhet i Kristendom på Blindern.

Etter fordypning i yoga og meditasjon og studiene på blindern lærte jeg meg Reiki. Over en treårsperiode arbeidet jeg med denne formen for energiarbeid under veiledning av reikimester Niels Bjørn Olsen. Jeg opplevde gjennom denne fordypningen utallige spirituelle oppvåkninger som åpnet for en høyere veiledning og bevissthet.

Etter endt mestergrad i Reiki begynte jeg på sykepleierutdanningen på Høyskolen i Oslo. I løpet av det første året på studiet mistet jeg moren min til kreft. Behovet for å sette ting i perspektiv førte til at jeg tok en pause fra studiene etter endt førsteår.Jeg dro på en 9 måneders reise i Asia.

I løpet av dette året jeg kom i kontakt med Mester Mantak Chia, i ”Tao Garden” i Thailand. Dette møtet skulle føre til at jeg i en årrekke skulle reise til Tao Garden for å lære alt jeg kunne av den taoistiske mesteren. Jeg lærte meg behandlingsformen Chi Nei Tsang, og studerte hele Mantak Chias ”Universal Tao Systems”; et integrert system for helsefremmende og forbyggende praksis, bestående av meditasjon, massasje, chi kung, tai chi og taoistisk yoga.

Under veiledning av Mester Mantak Chia fullførte jeg følgende kurs;

Chi Nei Tsang 1 og 2

Basic Training

Fusion of the Five Elements

Fusion 2&3

Cosmic Healing

Bone Marrow Nei Kung

Lesser Enlightenment of Kan and Li (mørkerom)

Greater Enlightenment of Kan and Li (mørkerom)

Etter over et tiår med fordypningsstudier i religion, medisin, prinsipper fra kinesisk medisin og taoistisk lære er jeg tilbake i Norge for å hjelpe andre med kunnskapen jeg har tilegnet meg - enten det er snakk om fysiske plager, eller bare et ønske om å komme i bedre kontakt med seg selv.

Jeg har en sterk tro på at alle mennesker har evnen til å helbrede seg selv, og hjelper folk å få kontakt med sin egen helbredende kraft.

1239198337kanqf3q


Jeg holder for tiden til på Unity Senteret i Oslo sentrum.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

91861234