Hjem

slide

Magemassasje.no

 

Med magen fordøyer du ikke bare maten du spiser eller væsken du drikker, men også dine opplevelser i livet; dine følelser og inntrykk. Hvis magen får for stor belastning vil det oppstå blokkeringer og diverse mageproblemer. Å løsne på stress og smerte i mageområdet vil derfor få positiv påvirkning på hele ditt liv.

BESTILLo

Skjønnhet og livskraft kommer fra innsiden som et resultat av vitale og velfungerende organer og et sterkt hjerte som forsyner hjernen, muskulaturen, huden, håret og resten av kroppen med frisk og næringsrikt blod.

Hvis du sliter med vondt i magen, leveren, nyrene, eller generelt svekkede eller svake organer vil selv den mest næringsrike mat og drikke ikke kunne forsyne kroppen med det den trenger fordi organene og tarmene ikke kan ta opp og fordele næringen slik de skal, eller kvitte seg med avfallet på en effektiv måte.

Stress, dårlig mat, følelser, miljøgifter, traumer og dårlig kroppsholdning kan skape et usunt indre miljø som gjør at du føler deg sliten, får smerter i magen, har lav energi, eldes raskere og opplever ubehag, noe som reduserer din livskvalitet og handlefrihet.

Massasje av magen og de indre organer forebygger utallige plager. Hvis du derimot ikke tar vare på magen din, skaper det grobunn for utallige problemer.

Jeg holder for tiden til i No 5, på Vinderen.

Ta kontakt for en hyggelig prat.

ONLINE BOOKING

Om meg

Foretaksnavn: Lars Jørgen Thveten

Organisasjonsnummer; 995708795